Freshly Cosmetics Azelaic Radiance Face Treatment 50ml

TOP valg
30,28€
Tillid til sælgere
100% sikker betaling garanteret 100% sikker
betaling garanteret
Refusion garanteret i 14 dage Restitution garanteret
i 14 dage
30,28€
Ofte købt sammen

Beskrivelse

Freshly Cosmetics Azelaic Radiance Face Treatment er en ansigtsbehandling, der hjælper med at forebygge og reducere tegn på akne, hudmærker og betændelsesreaktioner. Formlen indeholder 10 % azelainsyre og det antiinflammatoriske Honokiol Magnolol-kompleks, som giver en jævn, lysende teint på bare 14 dage. Den reducerer også talgproduktionen med 30 % og den betændelse, der er karakteristisk for akneudsat hud, og reducerer åbne porer og forekomsten af hudorme for at give en lysende effekt.

Takket være naturlige ingredienser som maritim fyr og flavonoider fra cleome gynandra-planten reducerer denne behandling også hudens rødme med mere end 20 % på 30 dage og blodkarrenes længde med 15 % på 60 dage og behandler dermed tegn forårsaget af rosacea og couperose. Safranblomst, et probiotisk kompleks og troxerutin flavonoider er nøglen til denne virkning.

Freshly Cosmetics Azelaic Radiance Face Treatment anvendes ved at ryste produktet før brug og påføre det morgen og aften på et rent, tørt ansigt. Massér forsigtigt indefra og ud, indtil det er helt absorberet, og fortsæt med din almindelige fugtighedsrutine.

Udvalgte ingredienser omfatter azelainsyre, safranblomst, maritim fyr, Honokiol Magnolol anti-inflammatorisk kompleks, probiotisk kompleks, cleome flavonoider, troxerutin og meget mere.

Pris pr 100 ML

60,56€ / 100 ml

Del

RELATEREDE SØGNINGER behandling

Nye produkter acne