ISDIN Isdinceutics Pack Rutina Antiedad Día

87,37€
Kun 1 enhed til denne pris

Anti-aging pleje til ansigtshud

Forsendelse i 24-72h

Tillid til sælgere
100% sikker betaling garanteret 100% sikker
betaling garanteret
Refusion garanteret i 14 dage Restitution garanteret
i 14 dage
87,37€
Kun 1 enhed til denne pris

Beskrivelse

ISDIN Pack Isdinceutics Rutina Antiedad Día indeholder:

  • ISDIN Isdinceutics Age Reverse 50ml er en anti-aging creme der hjælper med at omdefinere og remodelere ansigtets hud. Fremstillet med reticuleret hyaluronsyre, Syn-Hycan og sin patenterede formel med Exo-p, er den perfekt til livløs hud eller med tidlige rynker.

  • Isdin Essential Cleansing 27ml er en blid og let ansigtsrensende olie med oil-to-milk tekstur, der bruger olies kraft til at rense huden i dybden.

  • Isdin Isdinceutics Rejuvenate K-Ox Eyes Creme 3g er en øjencreme mod mørke rande og poser der giver intensiv pleje for at forhindre tegn på ældning.

Instruktioner til brug

  • ISDIN Isdinceutics Age Reverse 50ml: Påfør på ren og tør hud i ansigtet og på halsen.

  • Isdin Essential Cleansing 27ml: Påfør 2 eller 3 pump af produktet i tørre hænder og fordel olien med cirkulære bevægelser over hele den tørre ansigtshud. For at fjerne makeup fra øjenlåg og vipper, brug fingerspidserne og gnid forsigtigt, altid med lukkede øjne, oppefra og ned. Fugt huden med lunkent vand og massér olien, indtil den bliver til en let emulsion. Skyl ansigtet med lunkent vand og tør huden forsigtigt med et håndklæde.

  • Isdin Isdinceutics Rejuvenate K-Ox Eyes Creme 3g: Påfør dag og/eller nat på poser og mørke rande med fingerspidserne ved at lave lette dupper.

Del

RELATEREDE SØGNINGER Gavepakker

Nye produkter ansigtsbehandling